Over promoveren
Na de Master verder het onderzoek in? Dan is een promotietraject een ideale manier om jezelf uit te dagen en je academische vaardigheden nog verder uit te breiden. Zo word jij expert in een specifiek wetenschapsveld.
Zelf onderzoek doen
Promotietrajecten duren in Utrecht in beginsel vier jaar. In die tijd doe je zelf onderzoek dat uitmondt in een proefschrift of in een serie artikelen. Een hoogleraar of Universitair Hoofddocent begeleidt je hierbij als promotor.

Bij de 乐鱼后台 behelst het promotietraject een hands-on-proces. Je bent geen student, maar een onderzoeker en je voert vanaf dag 茅茅n zelf onderzoek uit. Zo heb je de kans om binnen een onderzoeksgroep te pionieren en eigen idee毛n te ontwikkelen. Gedurende het traject onderhoud je nauw contact met je begeleiders en andere collega鈥檚.
Een doctorstitel behalen in Utrecht is een uitdagende onderneming. Het vraagt uiterste toewijding en motivatie. Promovendi leveren grote bijdragen aan het onderzoek dat bij de 乐鱼后台 plaatsvindt. Met je promotieonderzoek lever je een originele bijdrage aan je kennisveld.
Groeien als professional

Naast het doen van onderzoek volg je als promovendus cursussen via de Graduate Schools. Voor een groot deel kies je je eigen ontwikkelpad. Je kunt allerlei cursussen, trainingen en congressen volgen binnen en buiten de universiteit. Ook geef je in veel gevallen zelf les aan studenten. Je maakt hierover afspraken met je begeleiders in het Training and Supervision Agreement.
Daarnaast kun je rekenen op professionele ondersteuning bij het onderzoeken van je loopbaanperspectieven, het geven van onderwijs, het cre毛ren van maatschappelijke impact en het zoeken naar financiering voor toekomstig onderzoek.
Interdisciplinair samenwerken

Samenwerking bevordert kennisdoorbraken. Zeker bij onderzoek dat plaatsvindt op het grensvlak tussen verschillende disciplines. We moedigen het delen van idee毛n, methodes en technieken aan. Daarom treffen onderzoeksgroepen en promovendi elkaar regelmatig om hun nieuwste onderzoek te presenteren en om idee毛n uit te wisselen. Promovendi ervaren deze samenwerking met collega鈥檚 als prettig, inspirerend en constructief.
Open Science
Als universiteit koesteren we belangrijke ambities op het gebied van Open Science. En financiers stellen Open Science steeds meer als voorwaarde waaraan wetenschappers moeten voldoen. Open Science houdt in dat wetenschappers vanaf de start van hun onderzoek hun onderzoeksproces en onderzoeksresultaten, inclusief data, zoveel mogelijk in alle openheid delen. De wetenschapper cre毛ert zo transparantie en versterkt de wetenschappelijke en maatschappelijke impact van onderzoek.
Moet ik Nederlands kunnen verstaan?
Normaal gesproken hoef je geen Nederlands te kunnen spreken of verstaan: bijna al onze academische medewerkers spreken Engels.